Week 8

De laatste week alweer! 
Na de puppytest afgelopen vrijdag zijn ze zondag naar de hal van Dogtivitiezz geweest van Janine van Steenis (ook een Aussie fokker). Daar hebben ze lekker vrij kunnen spelen met hun toekomstige baasjes. Wat een genot was dat! 

Vervolgens stond de rest van de week vooral in het thema van socialisatie buitenshuis. Dus ze zijn mee geweest naar de kinderboerderij in de kar. Ze hebben naast een speeltuin op het gras gespeeld en geknabbeld waar kinderen druk aan het spelen waren en ze zijn mee geweest naar de Intratuin. Rangi is nog een keer getiterd en kon nu wel gevaccineerd worden. Daarnaast zijn we ook een grote ronde gaan lopen met de kar in en rondom ons dorp en hebben ze vanalles gezien wat er voorkomt in deze wereld! Van tractoren tot quads en een helikopter die overvloog en allerlei boerderijdieren op de dijk. Wat een feest! Ondertussen kunnen ze ook lekker slapen in de kar en in de auto. Muisstil zijn ze. Heerlijk! 

Dit weekend vliegen er 4 pups uit en 1tje blijft nog tot de vrijdag daarna. Wat gaan we ze missen. Maar het zal ook weer lekker zijn om ons eigen leven op te pakken met onze nieuwe pup! 


Mana. The keeper <3

 

 


Kaia (blijft Kaia heten)

 


Koha (gaat Louis heten)


Aroha (gaat Kaia heten)


Tai (blijft Tai heten)


Rangi (blijft Rangi heten)