Week 5

5 weken alweer.
De pups zijn gechipt en hebben officieel hun stamboomnamen gekoppeld gekregen. Er is niks veranderd ten aanzien van week 2. De pups hebben een hele grote buitenspeelplaats gekregen, zijn bekend in de woonkamer en de pupkopers zijn allemaal een x of 2 langs geweest. Ik doe af en toe ook al individuele opdrachten die voortkomen uit de Puppy Culture methode. Dit is een Amerikaanse opvoedingsmethode voor een nest puppy's. Van de karakters is op dit moment nog weinig te zeggen. Ze veranderen regelmatig qua gedrag en zo veranderd de stille zo in de pittigste en andersom. Afwachten dus nog! Spannend, voor iedereen. Ook voor mijzelf aangezien ik zelf ook een pup wil aanhouden uit dit nest. Voor mij is het belangrijkste dat de pup een goede match is met mama Flake. 

Ze krijgen ondertussen vast voedsel. Brokjes van Pro Plan en vlees van Energique. Zo kunnen we met mama een beetje afbouwen met drinken en dat gaat goed. Wij krijgen ook meer nachtrust nu omdat de pups nog maar 1x drinken 's nachts en rond een uurtje of 7 in de ochtend zijn ze actief en wakker!


We hebben buiten op tafel ook even een snel beginnetje gemaakt met stand foto's halen uit filmpjes. Dat was niet heel makkelijk en ze staan vaak ook niet goed vierkant. Daarnaast gaat er ook nog veel veranderen/verder ontwikkelen. Maar het was toch leuk om alvast even te proberen en ze zo een beetje te bekijken! 


Eternal Wish Be Cool With Yourself

'Mana'
(kracht vanuit jezelf, vrijheid)

Black tri teef, lange staart

3,05 kilo

Inteeltpercentage: 7%


Eternal Wish Chase Your Dreams

'Kaia'
(moedig, sterk)

Blue merle teef, NBT (half)

2,69 kilo

Inteeltpercentage: 6%


Eternal Wish Take Nothing For Granted

'Koha' 
(gift, waardering)

Black tri reu, NBT (kort)

2,90 kilo

Inteeltpercentage: 5%


Eternal Wish Enjoy The Small Moments

'Aroha'
(liefde)

Red tri teef, lange staart

2,75 kilo

Inteeltpercentage: 7%


Eternal Wish You're Never Alone

'Tai'
(vriend)

Red tri reu, lange staart

2,99 kilo

Inteeltpercentage: 10%


Eternal Wish Light Behind The Clouds

'Rangi'
(god of the sky)

Red merle reu, lange staart

2,82 kilo

Inteeltpercentage: 6%


Fotoalbum van afgelopen week: